Da skjer det ting

har startet med litt hagearbeid på det kommende huset mitt. Har fått ned noen meter på hekken,fjernet noen busker å startet på muren :)
Her er noen bilder tatt underveis. Kommer nok flere framover :)

Fikk også brev om ny operasjon, innen 25 Mai så får nok stå på mye fram til det blir operasjon :)

Har vært heldig å fått hjelp fra familie, slekt og venner :) Tusen takk til alle <3

Hekken før

å etter... Her med god hjelp fra mamma å Totto :)

5 kommentarer

Oj oj ! Nå blir det ;))) !!! Blir spennende å følge med fremover ;) Lykke til videre med både oppussing, flytting og operasjon !

Linda

11.05.2012 kl.20:55

EllenBeate: Har holdt på med litt ute der siden onsdag nå. Storkoser meg virkelig der jeg pussler å kan holde på med noe som snart blir mitt :) Har fått noen paller og en kabeltrommel i dag som jeg tenkte å ordne til bord og pallesofa :D Har så fryktelig lyst på en knæsj farge å male de i men det vil se ganske så KRÆSJ ut til det gule huset. Det snakkes en del om å få malt det i løpet av sommeren allerede. Tenkte lysegrått med mørkegrå karmer ++. Tror det vil kle det huset ganske bra :) Bare litt usikker pga det røde taket :P Tusen takk Ellen :)
Lysegrått og mørkegrått hørtes flott ut - da synes jeg ikke det har noe å si om taksteinen er rød :) Pallesofa er kult ;) Tenkte du å ha det på verandaen eller ? Jeg har også en kabeltrommel stående til tørk på eidem, håper jeg får fraktet den til byen snart ;* God helg !

Linda

12.05.2012 kl.21:29

EllenBeate: Det var bra å høre :) Det blir en smule kræsj i hodet mitt når jeg ser for meg fargene men det er ikke så ille. Sånn egentlig så ser jeg bare for meg hvit som kan gå til rødt tak men det kan være fordi jeg har hele tiden siden i fjor tenkt hvit å da er det nok noe i hodet liksom som får det til å bli feil men om jeg ikke tenker taket så ser jeg for meg at huset passer bedre til grått enn hvitt igjen :) hehe. Tenkte å ha pallesofa på verandaen ja :) Skal nok også ordne en sittegruppe eller benk av noe slag nede, ved inngangen, får se. Har mange tanker å planer nå vettu ;) Skal begynne å spyle de til uka tenkte jeg så får de stå å tørke en stund å male de etter jeg er ferdig med muren :) Ser for meg at kabeltrommelen blir fin ved inngangen med en nett lykt oppå :) Men den tror jeg ikke jeg skal male :)
God helg til deg også :)
Det finnes jo mange fine gråfarger. Du kan jo ta en veldig lys grå ? :) Blir nok supert å få alle planene sine igangsatt nå etterhvert , tenker jeg !! ;) Herlig !

Skriv en ny kommentar

Linda

Linda

29, Åfjord

Mor til to <3

Kategorier

Arkiv

hits